На території Культурно-мистецького комплексу “Співоче поле” відбувся 14 жовтня 2017 року культурно-мистецький проект “Мужні та незламні” присвячений Дню захисника України . Основне завдання проекту – представити у документальних і художніх образах українцявоїна, захисника. Простежити великий шлях захисників: від Київської Русі – українського козацтва – воїнів двох Світових війн – воїнів УПА – воїнів АТО – сучасних воїнів захисників України.
Святковий захід передбачає: урочисту театралізовану ходу барабанщиць, театру історичної військової традиції, артистів художніх колективів; Героїко-патріотичну виставку майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, а також тематичні майстер-класи; Урочисте покладання вінка-оберега до памятника загиблиим воїнам та хвилина мовчання; Цікаві тематичні квести та командні ігри, дитячі майданчики; Яскраву мистецьку програму та смачний козацький куліш; Показові виступи представників бойових мистецтв та самооборони; Кульмінація святкової програми передбачає масове виконання військових патріотичних пісень і Гімну Украіни. Художня програма буде представлятися у безпосередньому контакті громадськими та волонтерськими організаціями, соціальними службами та ветеранами АТО.