20 грудня 2017 року в дитячому юнацькому клубі «Веселка» Централізованої системи дитячих юнацьких клубів «Щасливе дитинство» Голосіївського району міста Києва відбулось засідання атестаційної комісії з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, під час якого були переатестовані зразкові аматорські колективи «Чарівний пензлик» (керівник – Капустенко Т.І.) та         (керівник – Купченко Т.М.) на підтвердження звання «Зразкова аматорська студія».

В засіданні атестаційної комісії взяли участь: Парфус Оксана Павлівна – завідувач сектору образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень; Забужко Наталія Миколаївна – провідний методист сектору образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень; Рогозіна Наталія Миколаївна – керівник Зразкової аматорської студії декоративного розпису «Палітра» Дніпровського району міста Києва.