Сьогодні, 10 квітня на базі Українського центру народної культури “Музей Івана Гончара” відбувся Університет клубного працівника. Учасниками цього заходу були працівники районних управлінь та відділів культури, директори, художні керівники будинків і палаців культури, керівники аматорських колективів різних жанрів м. Києва. У програмі проведення Університету відбулась лекція на тему: “Український народний традиційний одяг”. Доповідачі – старший науковий співробітник музею Олександра Сторчай та завідуюча сектором тканин музею Анна Кошманенко. Важливим моментом цього заходу була доповідь директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, Заслуженого працівника культури України Миколи Михайловича Пересунька. Саме він підвів підсумки проведеної атестації на предмет присвоєння та підтвердження почесного звання “Народний (зразковий) аматорський колектив (студія)” серед аматорських колективів м. Києва за всіма жанрами. За результатами атестації керівникам колективів були вручені посвідчення про підтвердження чи присвоєння звання. Хочемо висловити подяку керівництву та співробітникам музею за можливість провести Університет клубного працівника, послухати цікаву лекцію та змістовно поспілкуватись.