Новорічний настрій та святкову атмосферу створять живописні схили парку, які на період фестивалю будуть прикрашені яскравими гірляндами та ілюмінацією.
На гостей парку очікуватимуть сучасні снігові гірки для катання на snowtubing подушках, захоплюючі прогулянки на упряжках із сибірськими хаскі, контактний зоопарк із цуценятами, дитячі атракціони, унікальний сферичний кінотеатр, масштабні снігові скульптури, а за морозної погоди і справжня льодова ковзанка!
Атмосферу печерського ландшафтного парку допоможе зберегти виставка квіткових композицій у кризі  – ціла алея таких скульптур стане справжньою родзинкою фестивалю.
Відпочити відвідувачі зимового парку зможуть в одній з 5-ти зон обігріву – теплі сферичні шатри з м’якою посадкою та гарячими напоями будуть відкриті для усіх охочих!
Доповнять локацію крамнички з новорічними солодощами та сувенірами, справжні європейські фудкорти та тематичні фотозони.
«Льодовиковий період» на співочому полі – не просто парк розваг та відпочинку, а справжня локація сімейного дозвілля, в якій поринути у святкову атмосферу зможе кожен відвідувач.